Наша историја
Као високу потражњу за традиционалним и иновативним енергетским рјешењима, наша компанија је започела производњу врхунских батерија у 2010. години како би задовољила дугорочне захтјеве купаца. После оснивања, ЦЕБА Баттери је поставио широк спектар примарних и пуњивих батерија са одличним корисничким сервисом и преселио главну јединицу из Хонг Конга у Кини Силицон Валлеи, Схензхен Цити. Са нашим професионалним продајним тимом и корисничким сервисом, испоручујемо батерију, енергетска решења и изворе напајања на глобалном нивоу са светском опцијом испоруке у најбољем квалитету. Наш бренд нуди купцима са стручним тимом производе високог квалитета и еколошки прихватљиве производе. Одабир кадмијума, живе или олова, наш избор производа нуди алкални, угљенични цинк, оловну киселину, Ли-Ион, ЛиПо, Ни-Цд, Ни-мх, ЛиФеПО4, ЕР батерије и ЦР дугмасте батерије као производе батеријских ћелија, хибридни аутомобил батерије, роботске батерије за чишћење, батерије за кућну употребу, батерије војне опреме и батерије електричних алата као батеријске пакете и специјално дизајниране велике снаге банке за различите потребе. Или сте лични потрошач или требате посебно направљене производе за батерије, такође ћемо покрити ваше потребе са нашим ОЕМ рјешењима на захтјев.


Наша фабрика
Брига нас за потребе наших купаца, тако да увек трагамо за најновијим технологијама и зато улажемо више од пола милиона долара годишње само у истраживање и развој, а доследно пријатан повратак наших купаца доказује да наш сервис за тржиште батерија није прошао тада уобичајена очекивања. Успостављене у Схензхен Цити-у, наше фабрике повећавају најсавременију опрему како би задовољиле захтеве наших купаца најновијим производним системима.


Наш производ
Производимо и пуњиве и примарне батерије, укључујући Ли-Ион, Ли-Полимер, ЛиФеПО4, Ницкел-Метал Хидриде батерије заједно са литијумским, типчним типом, литијум-мангановим диоксидом, литијум-тхионил хлоридом, цинк-ваздухом и цинк-хлорид батеријама.


Апликација производа
Батерија за премиум производе, играчке, даљинске команде, светиљке, сатове, клавијаторе, мишеве, сатове, хибридне аутомобиле, производе кућног апарата, роботе за чишћење, скутери, е-возила, воки-токи, електрични алати, .


Наш цертификат
ФЦЦ, ЦЕ, РоХС, МСДС, СГС.


Тржиште производње
Батерија, хибридна батерија, енергетска банка, енергетска рјешења, потрошачка електроника, извори напајања, велепродајна пуњива и примарне батерије.


Наш сервис
Наш главни циљ је да се комбинује производња производа високог краја са јединственим искуством купаца који подржава стручни тим са најбољим ценама међу добављачима батерија у Кини. Бавимо се нашим процесом испоруке, продајним и комуникационим каналима, као и нашим добро произведеним производима и нудимо нашим клијентима врхунске потрошачке и индустријске батерије створене вишегодишњим искуством у комбиновању најбољег квалитета и поуздане сарадње засноване на узајамном професионализму.